Senioren telefoon met alarmzender FX-3950

Ref
FX-3950
Swipen voor 4 additionele foto's
€ 129,35 € 106,96 € 0,35
2 in voorraad
Details

De functies op de telefoon zijn zo uitgevoerd dat senioren er makkelijk mee uit de voeten kunnen.

  • Wordt geleverd met draadloze alarmknop
  • Alarmering naar bekenden
  • Geen abonnement bij alarmcentrale nodig, dus geen extra kosten
  • Gesproken toetsenbordbediening
  • Telefoonboek met 99 geheugens
Meer informatie
Meer informatie
Referentie FX-3950
Data sheet FX-3950.pdf
Technische specificaties

De FX-3950 is een alarm telefoon voor senioren. Het beeldscherm en de knoppen zijn extra groot uitgevoerd, zodat u goed kan zien wie er belt of welk nummer u kiest, ook als het gezichtsvermogen al wat minder is. Als er wordt gebeld kan je ervoor kiezen een luide beltoon te laten horen en waarschuwen ook fel knipperende lampjes dat er een inkomend gesprek is. Maar wat de FX-3950 bijzonder maakt is de alarmzender. U beschikt daarmee over een functie die u helpt als het nodig mocht zijn. 

- Wordt geleverd met draadloze alarmknop 
- Alarmering naar bekenden
- Geen abonnement bij alarmcentrale nodig, dus geen extra kosten
- Gesproken toetsenbordbediening
- Telefoonboek met 99 geheugens

U hoeft de alarmfunctie waarschijnlijk nooit te gebruiken. Maar de zekerheid dat u in geval van nood altijd iemand kan bereiken is een heel veilig en vertrouwd idee. De FX-3950 senioren telefoon met alarm zender biedt u die zekerheid. De telefoon is met twee alarmknoppen uitgevoerd. Eentje daarvan vindt u op het toestel. Daarnaast hoort er bij het toestel een losse alarmknop die u bij zich draagt. 

Als er zich een situatie voordoet waarin het nodig is om snel hulp in te roepen drukt u op één van de beide knoppen. De telefoon zal nu een luid alarm afgeven dat een halve minuut aanhoudt. Is er in de tussentijd niemand gekomen om te helpen? Dan zal de alarm telefoon het eerste noodnummer bellen dat u van tevoren heeft ingesteld. Als er aan de andere kant wordt opgenomen wordt er een alarmboodschap afgespeeld die u eerder heeft ingesproken. Degene aan de andere kant van de lijn kan op afstand de handsfree-functie van uw telefoon inschakelen en voor zover mogelijk met u overleggen en hulp regelen. En wordt er niet opgenomen? Dan belt de alarm telefoon automatisch het volgende alarmnummer dat u heeft ingesteld. De alarmknop heeft een bereik van 10 meter, prima voor gebruik in de meeste woningen.

* Ondanks een zeer uitgebreid stocksysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid.

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.