COVID-19

De winkels in Aalst, Gent & Hasselt blijven gesloten t.e.m. 18 april.

  • De webshop blijft 7 dagen op 7, 24u per dag open. Wij hopen dat jullie massaal de weg zullen vinden naar onze webshop! De verzendingen blijven normaal doorgaan van maandag tot vrijdag.
  • We hebben de verzendkosten naar Belgische adressen verlaagd naar 4,50€ - bestellingen vanaf 75€ worden gratis geleverd. Kleine artikelen verzenden wij gedurende deze periode via brievenbus-post om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden.
  • Heb je een bestelling dringend nodig, dan kan je deze op afspraak komen ophalen in de winkel in Aalst. Gelieve in dit geval de bestelling online te plaatsen en te betalen. De bestelling kan na telefonisch contact afgehaald worden in onze afhaalzone in openlucht.
  • Op weekdagen blijven wij voor vragen telefonisch bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur via de winkel in Aalst (053 78 30 83), via mail (helpdesk@gotron.be) of via de Facebook-chatfunctie. Aarzel niet om contact op te nemen!
  • Klanten die voor de aangekondigde sluiting een bestelling plaatsten voor afhaling, zullen wij contacteren om de verdere afhandeling te bespreken.
  • Bestellingen voor afhaling in de winkel in Gent of Hasselt blijven gereserveerd en kunnen na 5 april afgehaald worden. Je zal hierover een mail ontvangen, van zodra de winkel terug opengaat.

We hopen onze dienstverlening in de winkels zo snel mogelijk kunnen hervatten en hopen op jullie begrip en steun!

We willen iedereen ook veel moed geven voor de komende weken!