Soldeer Starterskit - Kersteditie

Ref
EDU04
Swipen voor 6 additionele foto's
€ 24,90 € 20,58 € 0,01
Niet in voorraad, levertermijn binnen 1 week
Details
Kenmerken
  • soldeerbout met houder
  • loodvrij soldeer
  • zijkniptang
  • 2 minikits
  • MKK167
  • MK100
Meer informatie
Meer informatie
Referentie EDU04
Merk VELLEMAN
Technische specificaties

Deze kit bevat alle benodigde materialen om te solderen, inclusief twee feestelijke minikits om uw vaardigheden te testen.

Het basisgereedschap voor solderen bestaat uit een soldeerbout en een houder zodat u uw werktafel niet verbrandt. Bij de set wordt loodvrij soldeer meegeleverd, relatief gemakkelijk om te hanteren en de dampen zijn niet schadelijk! Tevens hebt u een zijkniptang nodig, om de draden van componenten te knippen.

De eerste minikit is het elektronisch theelichtje, met een warmwitte led dat flikkert zoals een echte kaars! Dit kleine soldeerkitje bestaat slechts uit 6 te solderen componenten, ideaal als startersset.

Om uw vaardigheden uit te breiden, is er de kerstboom met knipperende leds. Soldeer meer geavanceerde componenten en maar liefst 16 rode leds.

De kits worden geleverd met een geïllustreerde en gedetailleerde handleiding, zodat iedereen de kunst van het solderen kan leren.

* Ondanks een zeer uitgebreid stocksysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid.

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.