Keuzewijzer: Labovoedingen

26 maart 2024

Onmisbaar in elk elektronicalabo en in elke elektronicaherstelplaats: de labovoeding, ook wel laboratoriumvoeding of regelbare voeding genoemd! Met een labovoeding kan je nauwkeurig een spanning en stroomsterkte instellen, wat belangrijk is voor elektronische experimenten en reparaties.  Maar maak je een keuze tussen de verschillende soorten labovoedingen? 


De Opinel Tradition Reeks 

21 maart 2024

De Opinel Tradition reeks is een iconische serie vouwmessen van het Franse merk Opinel. Ze worden gekenmerkt door hun simpele maar doordachte ontwerp, hoogwaardige materialen en betaalbare prijs.


Fluke Promotie: Koop een Fluke, krijg er één gratis! 

4 maart 2024

We kondigen met veel trots de terugkeer aan van de actie "Koop een Fluke, krijg een GRATIS Fluke"! Bij elke aankoop van een Fluke toestel (Fluke Industrial, Amprobe of Fluke Networks) van €150 (excl. BTW) of meer ontvang je nu een GRATIS Fluke toestel! 


Wetgeving Beveiligingscamera's

16 januari 2024

Een bewakingscamera gekocht? Hou rekening met de wetgeving! We geven een korte samenvatting van de wetgeving rond bewakingscamera's in België.


Startcondensatoren

27 oktober 2023

De kans is groot dat je ooit al eens een startcondensator of motorcondensator hebt moeten vervangen, maar weet je ook hoe ze werken?