Klaar voor vakantie?

Klaar voor vakantie? 
Kom zeker voor je vertrekt nog eens langs in onze winkels voor de laatste reis-aankopen! Had je al gedacht aan een reisstekker, powerbank of USB-lader voor in de auto? 

Wij zetten onze meest verkochte reisartikelen graag op een rijtje:

1. Reisstekkers

We hebben zowel universele reisstekkers, die in een groot aantal landen kunnen gebruikt worden, als reisstekkers die specifiek voor een bepaald land zijn. Je kan hier eenvoudig je stekker inpluggen en het apparaat gebruiken in landen met andere stekkers. 

Bekijk de reisstekkers!

Opgelet! In bepaalde landen, zoals bijvoorbeeld de USA en Canada, is er een netspanning van 110V, ipv 230V. Controleer steeds of er een dubbele spanning vermeld wordt op de adapter (110-220V). Indien dit wordt vermeld, kan je gewoon een overgangsfiche kopen. Indien je toestel niet op 110V werkt, heb je een spanningsomvormer nodig. Deze is afhankelijk van hoeveel je toestel verbruikt.

Kom bij twijfel gerust eens langs in één van onze winkels, of neem contact met ons op!

.

.

2. Powerbank

Onmisbaar op vakantie: de powerbank! Aangezien de smartphone ondertussen wordt gezien als fototoestel, wegenkaart, toeristische gids, etc. is het zeker een goed idee om een reservebatterij mee te nemen! 

Bekijk de powerbanks!

.

.

3. Alles voor in de auto

Vaak gaat op reis gaan samen met enkele uren in de auto te zitten! Je kan dan maar beter goed voorbereid zijn. 

a. Hoofdtelefoons

Handig voor de kinderen op de achterbank of om je even helemaal te onstpannen! Voor minder dan 10 euro heb je reeds een hoofdtelefoon of oortelefoon! 

Bekijk de hoofdtelefoons!

b. USB-lader voor in de auto

We hebben een groot assortiment USB-laders met 1, 2 of 3 USB-poorten, tot 4,2A. Als je een tablet wenst op te laden in de auto, raden wij aan een USB-lader te kopen van minimum 2A. 

Bekijk de USB-laders!

c. Omvormer voor in de auto

Heb je geen elektriciteit op je bestemming, dan komt een omvormer van 12V naar 230V zeker van pas. Dit toestel plug je in je sigarettenaansteker (150W of 300W) of sluit je aan op de batterij van je auto (vanaf 300W). Hoe meer wattage je kiest, hoe zwaarder het toestel dat je kan aansluiten op de omvormer. 

Bekijk de omvormers!

.

.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op!