Wegwerkzaamheden N9 - Aalst

Wegwerkzaamheden Leo de Bethunelaan 

Op dinsdag 30 mei starten onderhoudswerkzaamheden op de N9, Leo de Bethunelaan, waar Gotron Aalst gelegen is. Het Agentschap Wegen & Verkeer probeert de werken op zo kort mogelijke tijd uit te voeren, maar er zal ongetwijfeld hinder zijn.

De actuele informatie in verband met deze werken is terug te vinden via www.wegenenverkeer.be/Aalst en we zullen jullie via deze pagina op de hoogte houden op welke manier je de winkel het beste kan bereiken. 

Update (9/08/2023)

Het is mogelijk om via het kruispunt 'Sint-Jobstraat / Capucienenlaan' te rijden. Vanaf Rotonde Haring kan je ons best bereiken via de Geraardsbergsestraat / Sint-Jobstraat. 

Parkeren kan op de parking voor de winkel. 

Update (17/07/2023)

Tijdens het bouwverlof, tot en met 8 augustus, liggen de werken stil. Het verkeer kan over de beide rijstroken rijden en er is geen omleiding! 

Update (30/05/2023)

Het is mogelijk om het kruispunt 'Sint-Jobstraat / Capucienenlaan over te steken'. Vanaf Rotonde Haring kan je ons best bereiken via de Geraardsbergsestraat / Stefaan De Jonghestraat / Diepestraat / Sint-Jobstraat. 

Parkeren kan aan de overkant van de straat of op de parking van het kerkhof!

(Opgelet! Blauwe kaart blijft verplicht)

Actuele informatie (26/05/2023)

De informatie die Wegen & Verkeer momenteel heeft doorgegeven is de volgende:

a. Komende van N9 - Gent / Erpe-Mere -> rijrichting naar Rotonde 'Haring'

Deze rijrichting blijft open. Er is geen omleiding als je van deze kant komt. 

b. Komende van Rond Punt 'Haring' (E40 / Parklaan / N9 Brussel)

Er is een omleiding voorzien langs de Siesegemlaan en het Rond Punt 'Ajuintje' boven de tunnel. Via onderstaande plan kan je de omleiding bekijken. 

Komende van de E40 kies je richting Dendermonde om op de Siesegemlaan uit te komen. 

Het is momenteel nog niet duidelijk of het mogelijk zal zijn om het kruispunt aan de Sint-Jobstraat over te steken. Indien dit het geval zou blijken, laten we dit via deze weg zeker weten.

We hopen, samen met jullie, op een vlot verloop van de werken!