Freeform Elektronica Starter Kit - 6GF1

Ref
WSEDU05
Nieuw
Swipen voor 6 additionele foto's
€ 39,94 € 33,02 € 0,05
3 in voorraad
Details
  • 6 eenvoudige freeform-projecten: RGB-ledbal, elektronische kaars, ledvlinder, RGB-alien, elektronisch hart, ledkever
  • Meegeleverd: opbergdoos (460 x 160 x 90 mm), flexibele en eenvoudig te solderen koperdraad met coating, alle componenten om 6 freeform-projecten te creëren, soldeerbout en houder (110 VAC), loodvrij soldeer, halfrond bektang ,
Meer informatie
Meer informatie
Referentie WSEDU05
Nummer leverancier 6GF1
Merk VELLEMAN
Technische specificaties

Freeform-elektronica is een artistieke manier om schakelingen te maken. In plaats van een printplaat of breadboard als basis te gebruiken, laten we zien hoe je koperdraad kunt gebruiken om alle componenten met elkaar te verbinden. 

Deze set bevat alle gereedschappen en componenten om minstens 6 verschillende freeform-projecten te maken. Elk project bestaat uit eenvoudig te solderen elektronica en is dus geschikt voor zowel beginners als ervaren makers! 

Het meegeleverde gereedschap bevat een soldeerbout, loodvrij soldeertin en een rondbektang met zijsnijders. Uiteraard mag ook de hoogwaardige gecoate koperdraad niet ontbreken! Om praktische redenen kozen wij voor een specifiek type koperdraad. De coating beschermt de koperdraad tegen kortsluiting, maar laat zich gemakkelijk verwijderen door de koperdraad gedurende één seconde te verhitten met de soldeerbout. Het is dus niet nodig om de koperdraad te schrapen of schuren voor het solderen. Dit maakt het solderen van de componenten op de draad zeer eenvoudig. Een ander pluspunt is dat je de koperdraad gemakkelijk kunt buigen om grave objecten te maken.

Ontdek onze projecten: een RGB-ledbal, een elektronische kaars, een RGB-alien, een elektronisch hart, een ledvlinder en een ledkever. Deze projecten zijn leuk en eenvoudig om te maken dankzij de online handleiding met tips en trics. Bij deze set worden sjablonen meegeleverd om de juiste vorm te creëren met de koperdraad. Heb je een 3D-printer, dan kan je zelf 3D-objecten printen. Om 3D-bestanden te downloaden, raadpleeg https://www.thingiverse.com/VellemanforMakers/designs 

Zoals eerder vermeld, kan je kiezen om onze projecten na te maken of, indien je meer ervaring hebt, om het project te designen zoals je zelf wil!

Deze set is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. 

* Ondanks een zeer uitgebreid stocksysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid.

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.