Zakelijk bestellen

Heb je een bedrijf of bestel je materiaal voor een overheidsinstelling of school? Wij maken graag een zakelijk account aan!

Hoeveelheidskortingen

Hoe meer je koopt, hoe voordeliger! De kortingen op industriële merken, toebehoren & componenten kan je vinden op onze website en deze worden ook automatisch toegekend bij de aankopen in de winkel. Vraag uw inloggegevens voor een zakelijk account aan en je krijgt meteen toegang tot de Gotron PRO website!

Achteraf betalen

Heb je een bedrijf of bestel je materiaal voor een overheidsinstelling of school? Je krijgt de mogelijkheid om achteraf te betalen. De bestelling kan je plaatsen via bestelbon of via de Gotron PRO webshop! 

Offerte op Maat

Ben je op zoek naar specifieke producten, technische uitleg of wens je een offerte op maat? Wij proberen uw probleem steeds op een snelle & efficiënte manier op te lossen en verwijzen je door naar de meest geschikte contactpersoon.

Franco levering vanaf 75€

Indien je de bestelling voor 14u plaatst, versturen wij nog dezelfde dag via GLS of via Bpost. De verzendingskost van 7,50 EUR valt weg bij uw bestelling vanaf 75€. Indien iets niet op voorraad is, garanderen wij een zo snel mogelijke levertermijn.

Service vanuit 3 winkels

Al 40 jaar staan wij garant voor een goede samenwerking met bedrijven uit alle branches, overheidsinstellingen & scholen. Wij helpen graag met uw keuze in onze winkel in Aalst, Gent of Hasselt.

Vraag uw zakelijk account aan bij uw bezoek in de winkel of via mail (sara@gotron.be) of via onderstaand formulier!

Benieuwd naar meer?

In de Gotron Special Industrie kan je een overzicht vinden van ons assortiment en maken we jou wegwijs door ons bedrijf! 

- Een woordje uitleg over wie we zijn en wat we doen
- De voordelen van een zakelijk account
- Een overzicht van ons assortiment voor professionele klanten, zoals componenten, meten & solderen, installatiemateriaal, etc.