Vergrootglas

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Loepen of vergrootglazen zorgen ervoor dat je alles tot in de kleinste details kan zien en ze zijn zeer handig bij het solderen of andere fijne elektronische werkzaamheden. In ons assortiment kan je zowel de gewone eenvoudige vergrootglazen vinden, als de loepen met ledverlichting of de loepelampen. Wij hebben deze in verschillende formaten en de grotere modellen zijn beschikbaar met een tafelvoet of een tafelklem. De dioptrie geeft de vergroting weer: 3 dioptrie betekent een vergroting van 3 keer, 5 dioptrie een vergroting van 5 keer, etc. Opgelet: hoe groter de vergroting van een loep, hoe kleiner het werkvlak dat vergroot zal worden! Tenslotte hebben we ook vergrootglazen met klemmen, zodat je deze kan gebruiken als derde hand om je printplaat in te klemmen!

Naast de vergrootglazen, hebben wij ook gewone tangenstriptangenkrimptangenschroevendraaiersvergrootglazenopbergdozenkrimptangenstriptangen & pincetten om uw elektronica-gereedschap aan te vullen! Het gereedschap voor het fijner werk is onze specialiteit! Wij hebben een groot aanbod van merken, zoals DremelWihaProxxonVellemanOhmeron,  Perel, etc., zodat zowel de professionele technieker, als de hobbyist bij ons terecht kan!

Kan je het geschikte gereedschap niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van elektronica gereedschap.