Soldeerstations

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 92

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een soldeerstation wordt gebruikt om een verbinding te maken tussen draden en componenten onderling of op een printplaat. Dit door het materiaal te verwarmen en soldeertin toe te voegen. Wij bieden een volledig assortiment van soldeerstations in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Wij hebben zowel het professioneel materiaal van Weller en Ersa, maar ook de toestellen voor de hobbyist van Ohmeron of Velleman.

Het gebruik van geschikt soldeertin en wat bijkomend materiaal (helpend handjeprintplaten, desoldeerpomp, desoldeerlint, soldeermat, vergrootglas, soldeerflux, rookafzuigerssoldeerbouthouders, etc.) kan helpen om het soldeerwerk tot een goed einde te brengen.Bij de meeste toestellen zijn er ook heel wat wisselstukken te verkrijgen zoals vervangpunten, vervangbouten, verwarmelementen en dergelijke. 

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment soldeerbouten, desoldeerstationsgassoldeerbouten of soldeersets.

Meer informatie over het kiezen van een soldeerbout of een soldeerstation en hoe te solderen is te vinden in ons dossier 'Hoe kiest men de juiste soldeerbout'

Kan je het geschikte toestel niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van een soldeerstation of soldeerbout.