Onze Troeven

Dagelijkse verzending om 14 uur

De pakketten worden op werkdagen afgehaald rond 14u30 uur door Bpost. Indien uw bestelling voor 14 uur betaald is, versturen wij deze in principe nog dezelfde dag. Verzendingen naar België, Nederland en Luxemburg worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Op zaterdag en zondag zijn er geen leveringen of verzendingen. 

15.000 items op voorraad

Vanuit ons centraal magazijn in Aalst, worden onze winkels bevoorraad en worden de bestellingen van de webshop verstuurd. Dagelijks gebeurt er ook een overdracht tussen de verschillende winkels, zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen. 

3 echte winkels

Verkiest u een persoonlijk contact of wenst u de producten te bekijken, kan u ook terecht in onze winkels in Aalst, Gent of Hasselt. Onze dynamische en innovatieve medewerkers staan klaar om u verder te helpen of mee te denken naar de oplossing voor u probleem. 

Gratis levering vanaf 75€

Wij versturen uw bestelling vanaf 75€ franco naar uw adres in België! Voor bestellingen van minder dan 75€ bedragen de verzendkosten 6,95€ voor België. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten.