Soldeerbouten

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 99

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Universele soldeerbouthouder
  Universele soldeerbouthouder
  Ref
  STAND20
  € 7,50 € 6,20
 2. Soldeerbout Li-Ion 12W 510°
  Soldeerbout Li-Ion 12W 510°
  Ref
  WLBRK12
  € 89,95 € 74,35
 3. Soldeerboutreiniger Ø:90mm
  Soldeerboutreiniger Ø:90mm
  Ref
  VTSTC
  € 12,95 € 10,70
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 99

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Een soldeerbout wordt voornamelijk gebruikt om een verbinding te maken tussen draden en componenten onderling of op een printplaat. Dit door het materiaal te verwarmen en soldeertin toe te voegen. Wij bieden een volledig assortiment van soldeerbouten in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Wij hebben zowel het professioneel materiaal van Weller en Ersa, maar ook de toestellen voor de hobbyist van Ohmeron of Velleman.

Het gebruik van geschikt soldeertin en wat bijkomend materiaal (helpend handjeprintplaten, desoldeerpomp, desoldeerlint, soldeermat, vergrootglas, soldeerflux, rookafzuigerssoldeerbouthouders, etc.) kan helpen om het soldeerwerk tot een goed einde te brengen.Bij de meeste toestellen zijn er ook heel wat wisselstukken te verkrijgen zoals vervangpunten, vervangbouten, verwarmelementen en dergelijke. 

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment soldeerstations, desoldeerstationsgassoldeerbouten of soldeersets.

Meer informatie over het kiezen van een soldeerbout of een soldeerstation en hoe te solderen is te vinden in ons dossier 'Hoe kiest men de juiste soldeerbout'

Kan je het geschikte toestel niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van een soldeerbout of soldeerstation.