Striptangen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het assortiment striptangen is zeer uitgebreid voor zowel de elektrotechnieker als de elektronica-liefhebber. In ons assortiment kan je zowel professionele striptangen vinden van Wiha of Jokari of de meer budgetvriendelijke tangen van Ohmeron, Velleman of Perel. Zowel de kabelstriptangen voor meerdradige kabels, als striptangen voor UTP en striptangen voor Coax kan je in ons assortiment vinden. Of kies je toch voor een eenvoudig elektriciensmes van Opinel?

Naast de striptangen, hebben wij ook gewone tangen, krimptangenschroevendraaiersvergrootglazenopbergdozenkrimptangenstriptangen & pincetten om uw elektronica-gereedschap aan te vullen! Het gereedschap voor het fijner werk is onze specialiteit! Wij hebben een groot aanbod van merken, zoals DremelWihaProxxonVellemanOhmeron,  Perel, etc., zodat zowel de professionele technieker, als de hobbyist bij ons terecht kan!

Kan je het geschikte gereedschap niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van elektronica gereedschap.