Gotron Special

Kerstspecial 2018

De inspiratiegids voor de eindejaarsperiode!

Ben je op zoek naar een origineel en bruikbaar geschenk voor Sinterklaas of het eindejaar? In de Kerstspecial tonen we je een selectie uit ons assortiment die we zeer geschikt vinden voor onder de kerstboom voor klein & groot, en voor jong & oud! 

Bekijk hier de Kerstspecial!

 

We geven jullie graag wat extra inspiratie:

1. Licht & Geluid - Alles voor jouw feestje op te vrolijken: betaalbare lichteffecten, sneeuw- en zeepbellenmachines en draagbare Bluetooth-luidsprekers! Op pagina 3 van de kerstfolder kan je een aantal nieuwigheden vinden, en op onze webshop het volledige aanbod!

Bekijk ons volledig aanbod licht & geluid

.

2. Een (kleine) ingenieur in huis, die alles wil weten over programmeren, solderen of technologie? We maken je graag wegwijs in ons educatief aanbod! 

Bekijk ons educatief aanbod 

.

3. De ultrasone reinigers zijn zeer effectief voor het perfect reinigen van juwelen, horloges, sieranden, etc. Op basis van een ultrasoon geluid worden de vuilresten verwijderd, ook op zeer moeilijk bereikbare plaatsen! 

Bekijk onze ultrasone reinigers

.

4. Wist je dat er tot 144 woninginbraken per dag gebeuren in België. Jouw waardevolle voorwerpen kan je dus maar beter goed bewaren! Wat dacht je van een boekkluis, een bewaarblik voor geld of een klein kluisje?

Bekijk ons aanbod kluizen

.

.

.

Wenst u meer informatie over deze producten of heeft u een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn incl. BTW & andere taksen - acties geldig tot en met 31.12.2018, of zolang de voorraad strekt. 
Gotron Special

Acties, aanbiedingen en nieuwe producten

Met de Gotron special ben je weer helemaal op de hoogte van nieuwe producten en tijdelijke acties! Veel leesplezier!

Bekijk hier de Gotron Special!

 

Daarnaast stellen wij graag enkele nieuwe producten aan u voor:

1. Wiha SpeedE - Deze elektronische schroevendraaier van Wiha neemt je het lastige schroeven uit handen, maar laat je wel met gevoel de schroef vastdraaien. Ideaal dus voor draadschroeven en gevoelige schroefklussen! 

Lees meer over Wiha SpeedE

.

2. Glasvezelkabel - We hebben een assortiment glasvezelkabel uit voorraad leverbaar, maar ook andere types zijn op bestelling te verkrijgen! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!   

Bekijk de glasvezelkabels 

.

3. Bare Conductive - Een nieuw gamma dat het mogelijk maakt om te creëren en leren met geleidende verf. Met de elektrisch geleidende verf kan je eenvoudig elektrische verbindingen tekenen of verven. Het touchboard maak het mogelijk om de aanraking met een geleidend materiaal om te zetten in bijvoorbeeld licht of geluidssignalen.

Lees meer over Bare Conductive

.

4. Met de Raytech waterdichte aansluitdozen maak je elektrische verbindingen snel waterdicht!

Raytech waterdichte connectoren

.

5. De Delta 3D-printer K8800 koop je tot en met 30/11/2018 extra voordeling aan 719 euro!

Bekijk de promotie op de K8800 3D-printer

.

.

Wenst u meer informatie over deze producten of heeft u een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn incl. BTW & andere taksen - acties geldig tot en met 30.11.2018, of zolang de voorraad strekt. 
Fluke Specials - Herfst / Winter 2018

Geweldige nieuwe aanbiedingen

Fluke viert zijn 70-jarig bestaan! Al sinds de eerste meter in 1948 levert Fluke robuuste, veilige, gebruiksvriendelijke en innovatieve instrumenten van topkwaliteit! De digitale multimeters van Fluke zijn tegenwoordig te vinden in zowat elke gereedschapskist! Maar hoe kiest u het juiste meetinstrument voor uw werk? Via de selectietool van Fluke krijgt u advies in minder dan 4 eenvoudige stappen. U krijgt nadien de meest geschikte producten, met de belangrijkste kenmerken! Probeer het zelf uit via: www.fluke.be/multimeter!

Dit najaar kan u bovendien profiteren van promoties op enkele courante toestellen! Vraag uw Fluke Specials herfst/winter 2018 in één van onze winkels! De promoties zijn geldig vanaf 1 september 2018 tot en met 31 december 2018.

Bekijk de Fluke promotiefolder hier! 

We stellen graag enkele interessante promoties aan u voor:

1. T6-1000 elektrische tester nu met GRATIS H-T6 Fluke holster en een GRATIS AC285 krokodillen-klemmenset.

Bekijk de promotie op de T6-1000 elektrische tester

.

2. Fluke 1507 isolatietester nu met GRATIS Fluke-323 stroomtang. 

Bekijk de promotie op de Fluke 1507 isolatietester

.

3. Fluke 375FC stroomtang nu met GRATIS Fluke-114 digitale multimeter. 

Bekijk promotie op de FLUKE 375FC stroomtang

.

4. Fluke 179 Multimeter nu met GRATIS bluetooth luidspreker.

Bekjk de promotie op de Fluke 179 multimeter

.

5. Multimeter combinatieset voor elektriciens, bestaande uit Fluke 117 digitale multimeter, Fluke 323 stroomtang, C115 draagtas, meetsnoeren en TPAK magnetische hangclip.

Bekjk de promotie op de Fluke multimeter combinatieset 

.

6. Fluke TIS20 warmtebeeldcamera, Fluke 971 temperatuur-vochtigheidsmeter, Fluke 419D laserafstandsmeter en Fluke 180LG kruislijnwaterpas, nu met GRATIS gereedschapsriem.

.

.

Wenst u meer informatie over deze producten, heeft u interesse in één van de andere promoties uit de folder of heeft u een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn excl. BTW & andere taksen - acties geldig vanaf 1.09.2018 tot en met 31.12.2018, of zolang de voorraad strekt.