Gotron Special

Gotron Special 1 2023

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie! 

Bekijk hier de Gotron Special!

 

Een klein overzichtje van de inhoud! 

1. Arduino Education Kits! 

Mett de Arduino Education Kits ontwikkel je de STEM vaardigheden van leerlingen van de middelbare school tot de universiteit. Deze kits bevatten de hardware, een uitgebreid lessenpakket en ondersteuning van het Arduino support-team en de Arduino community!

Ga naar de Arduino Engineering Kits

2. Solderen: Eenvoudiger dan je denkt! 

Solderen is een vaardigheid die enige oefening verreist, maar met het juiste materiaal en een beetje tijd ben je zo vertrokken! Meer informatie over welk materiaal je nodig hebt en hoe je start met solderen kan je vinden op onze website via https://www.gotron.be/solderen! 

Bekijk onze pagina over solderen

3. Een veilige thuis! 

Met een Wifi camera vergroot je op een eenvoudige, budgetvriendelijke wijze de veiligheid in en om je huis. Je kan ze eenvoudig bedienen via een gratis app, je hebt geen abonnement nodig & de beelden kan je opnemen op een SD-kaartje.

Lees meer over IP-camera's

4. Merk in de Kijker: Ansmann 

Ansmann AG is een Duitse producent van batterijen, batterijladers, hoofdlampen en powerbanks. Op 30 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler wat betreft de productie van batterijen en batterijpacks

Bekijk alle Ansmann producten

5. Leer programmeren met Micro:Bit! 

De Microbit is een micro-computertje dat in verschillende programmeertalen kan worden geprogrammeerd, zoals in Blocks, Javascript, Python of Scratch! 

Lees meer over Micro:Bit

6. Zakelijk account 

Heb je een bedrijf of bestel je materiaal voor een overheidsinstelling of school? Vraag je zakelijk account aan via https://www.gotron.be/zakelijke-aankopen! 

Lees meer over het zakelijk account