Gotron Special

Gotron Kerstspecial 2020

16 pagina's boordevol geschenken!

Een wekker die begint te rijden wanneer het alarm afgaat, een vogel die fluit wanneer je plant water heeft of een starterskit om te leren solderen... Wij hebben de leukste geschenkideëen gebundeld in deze laatste special van 2020! Want ook al zullen de feestjes kleiner zijn dan normaal, een mooi geschenk is altijd leuk om te geven en te krijgen! 

Bekijk hier de Gotron Kerstspecial!

 

Met o.a. volgende nieuwe producten & interessante promoties:

1. Ga voor een veilige werk- en schoolomgeving! Met de voorhoofdthermometer van UNI-T krijg je snel en accuraat info over de lichaamstemperatuur. Met de CO2-meter krijg je meer info over de CO2-concentratie in diverse omgevingen.

Bekijk de voorhoofd thermometer

Bekijk de CO2-meter

2. Op bezoek bij vrienden of familie, maar blijven jullie toch liever buiten? Met de terrasverwarmers kan dit een hele winter lang!

Bekijk de terrasverwarmers

3. Breng het feest in je huis met de USB-lichteffecten. Deze kleine lichteffecten kan je eenvoudig aansluiten op een powerbank, zodat je ze overel in huis kan plaatsen! En voor de muziek gebruik je een actieve speaker, waarmee je via Bluetooth eenvoudig connectie maakt met je smartphone...

Bekijk de actieve speaker en USB lichteffecten

4. Start to... Arduino, Raspberry Pi, MicroBit of Makey Makey met onze starterskits!

Bekijk het volledige Maker gamma! 

5. Tot half december pakt Fluke uit met een mooie actie: bij aankoop van minimum 100 EUR aan Fluke producten krijg je er een gratis Fluke toestel bij!

Bekijk de Fluke actie 

6. Succesvol thuiswerken en -leren zal ook dit najaar van belang zijn. Wij houden ons IT-assortiment, zoals Wifi-repeaters, webcams, toetsenborden, hoofdtelefoons,... up to date!

Bekijk ons assortiment computertoebehoren

Wens je meer informatie over deze producten of heb je een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn incl. BTW & andere taksen - acties geldig tot en met 31.12.2020, of zolang de voorraad strekt. 
Fluke Specials - Najaar 2020

Koop een Fluke, Krijg een Gratis Fluke!

In maart dit jaar ging het hele land in lockdown. De elektriciens, onderhoudsmonteurs, onderhoudsmanagers, meetspecialisten, netwerk-ingenieurs, technici/installateurs voor datakabels en vele andere klanten zorgden ervoor dat de wereld de afgelopen maanden niet heeft stilgestaan. Ze verdienen allemaal een applaus! Als bedankje geeft Fluke bij aankoop van een Fluke toestel van minimum 100 EUR (incl. BTW) een extra Fluke-accessoire of -toestel gratis bij.

Hoe ontvang je je gratis Fluke instrument?

  1. Besteed tussen 1 september 2020 en 15 december 2020 100 euro (incl. BTW) of meer aan een gekwalificeerd Fluke-product. Alleen producten van Fluke IG, Fluke Calibration of Fluke Networks komen in aanmerking voor deze actie.
  2. Aan de hand van je kassaticket of factuur kan je je cadeau hier online aanvragen!
  3. Ontvang na een 3-tal weken het nieuwe Fluke-instrument en geniet!

Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Raadpleeg de voorwaarden.

Hoe kies je het juiste toestel?

Al sinds de eerste meter in 1948 levert Fluke robuuste, veilige, gebruiksvriendelijke en innovatieve instrumenten van topkwaliteit! De digitale multimeters van Fluke zijn tegenwoordig te vinden in zowat elke gereedschapskist! Maar hoe kiest u het juiste meetinstrument voor uw werk? Via de selectietool van Fluke krijgt u advies in minder dan 4 eenvoudige stappen. U krijgt nadien de meest geschikte producten, met de belangrijkste kenmerken! Probeer het zelf uit via: www.fluke.be/multimeter!

Bekijk de Fluke promotiefolder hier! 

Kies uw geschenk: