Gotron Special

Gotron Special 2 2023

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie! 

Bekijk hier de Gotron Special!

Of blader door onderstaande afbeelding:

Een klein overzichtje van de inhoud! 

1. Fluke Promoties! 

Fluke bestaat dit jaar 75 jaar en viert dit samen met ons door uit te pakken met speciale verjaardagsacties! 

Bekijk alle Fluke promoties

2. Welke kabel heb je nodig? 

Kom je bij het aansluiten van je nieuwe televisie tot de vaststelling dat de aansluitingen van je digibox, laptop, etc. niet compatibel zijn? In ons handig overzicht zie je in één oogopslag welke kabel of overgang je nodig hebt! 

Bekijk het volledige overzicht kabels/overgangen

3. Merk in de Kijker: Kirlin 

Het moto van deze Amerikaanse producent van PA-kabels is het leveren van kwalitatieve, betaalbare audiokabels voor muzikanten. De kabels worden verkocht in meer dan 35 landen en zijn ondertussen een begrip in de muziekwereld!  

Bekijk alle Kirlin producten

4. USB-C, de nieuwe standaard! 

USB-C is een symmetrische aansluiting die je in beide richtingen kan inpluggen. Met de USB-C plug kan je data overdragen en apparaten opladen, maar je kan er ook video en audio mee versturen. Er zijn diverse overgangen voorhanden, zodat je de USB-C eenvoudig kan omzetten naar bijvoorbeeld HDMI, RJ45, USB A, etce ! 

Bekijk de USB-C producten

5. Een veilige thuis! 

Met een Wifi camera vergroot je op een eenvoudige, budgetvriendelijke wijze de veiligheid in en om je huis. Je kan ze eenvoudig bedienen via een gratis app, je hebt geen abonnement nodig & de beelden kan je opnemen op een SD-kaartje.

Lees meer over IP-camera's

6. Een vakantie zonder zorgen! 

Ga je op vakantie in eigen land of iets verder? Of blijf je gewoon thuis? Met deze producten wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke, zorgeloze vakantie!

Bekijk onze selectie voor de zomer!

7. Nedis SmartLife

Het Nedis Smart Life gamma is een breed assortiment aan smart producten zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera's die verbonden worden met Wifi. Ze kunnen allen bediend worden met een intuïtieve app of via spraakbediening - ondersteund door Amazon Alexa en Google Home.

Lees alles over Nedis SmartLife!

8. Zakelijk account 

Heb je een bedrijf of bestel je materiaal voor een overheidsinstelling of school? Vraag je zakelijk account aan via https://www.gotron.be/zakelijke-aankopen! 

Lees meer over het zakelijk account