Gotron Special

Gotron Special 2020

Acties, promoties & nieuwe producten

Ontdek in de nieuwe Gotron Special weer veel nieuwe producten, een mooi overzicht van onze promoties en overzichtelijke productinformatie!

Bekijk hier de Gotron Special!

 

Met o.a. volgende nieuwe producten & interessante promoties:

1. Ga voor een veilige werk- en schoolomgeving! Met de voorhoofdthermometer van UNI-T krijg je snel en accuraat info over de lichaamstemperatuur. Met de CO2-meter krijg je meer info over de CO2-concentratie in diverse omgevingen.

Bekijk de voorhoofd thermometer

Bekijk de CO2-meter

2. Heb je zin om iets nieuws te leren, maar niet voldoende tijd voor een opleiding in klasverband? Met ons aanbod elektronicaboeken leer je bij wanneer het jou past...

Bekijk alle boeken

3. Start to... Arduino, Raspberry Pi, MicroBit of Makey Makey met onze starterskits!

Bekijk het volledige Maker gamma! 

4. Ook deze herfst pakt Fluke uit met een mooie actie: bij aankoop van minimum 100 EUR aan Fluke producten krijg je er een gratis Fluke toestel bij!

Bekijk de Fluke actie 

5. De componentensets van Velleman zijn een mooie uitbreiding op ons assortiment. De nieuwe sets worden geleverd in een handige bewaardoos en zijn ideaal voor prototypen!

Bekijk alle nieuwe sets

6. Zorg voor een veilige thuis met een E-tiger alarmsysteem. Dit is volledig draadloos en uitbreidbaar tot 50 sensoren, zoals bijvoorbeeld een rookmelder, gasmelder, sirene, etc.

Lees alles over Etiger

7. Succesvol thuiswerken en -leren zal ook dit najaar van belang zijn. Wij houden ons IT-assortiment, zoals Wifi-repeaters, webcams, toetsenborden, hoofdtelefoons,... up to date!

Bekijk ons assortiment computertoebehoren

Wens je meer informatie over deze producten of heb je een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn incl. BTW & andere taksen - acties geldig tot en met 15.12.2020, of zolang de voorraad strekt. 
Fluke Specials - Najaar 2020

Koop een Fluke, Krijg een Gratis Fluke!

In maart dit jaar ging het hele land in lockdown. De elektriciens, onderhoudsmonteurs, onderhoudsmanagers, meetspecialisten, netwerk-ingenieurs, technici/installateurs voor datakabels en vele andere klanten zorgden ervoor dat de wereld de afgelopen maanden niet heeft stilgestaan. Ze verdienen allemaal een applaus! Als bedankje geeft Fluke bij aankoop van een Fluke toestel van minimum 100 EUR (incl. BTW) een extra Fluke-accessoire of -toestel gratis bij.

Hoe ontvang je je gratis Fluke instrument?

  1. Besteed tussen 1 september 2020 en 15 december 2020 100 euro (incl. BTW) of meer aan een gekwalificeerd Fluke-product. Alleen producten van Fluke IG, Fluke Calibration of Fluke Networks komen in aanmerking voor deze actie.
  2. Aan de hand van je kassaticket of factuur kan je je cadeau hier online aanvragen!
  3. Ontvang na een 3-tal weken het nieuwe Fluke-instrument en geniet!

Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Raadpleeg de voorwaarden.

Hoe kies je het juiste toestel?

Al sinds de eerste meter in 1948 levert Fluke robuuste, veilige, gebruiksvriendelijke en innovatieve instrumenten van topkwaliteit! De digitale multimeters van Fluke zijn tegenwoordig te vinden in zowat elke gereedschapskist! Maar hoe kiest u het juiste meetinstrument voor uw werk? Via de selectietool van Fluke krijgt u advies in minder dan 4 eenvoudige stappen. U krijgt nadien de meest geschikte producten, met de belangrijkste kenmerken! Probeer het zelf uit via: www.fluke.be/multimeter!

Bekijk de Fluke promotiefolder hier! 

Kies uw geschenk: