Gotron Special

Voorjaarsspecial 2024

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie! 

Een klein overzicht van de inhoud!

1. Fluke Actie: Koop een Fluke Toestel & Ontvang er één gratis!

Bij elke aankoop van een Fluke toestel (Fluke Industrial, Amprobe of Fluke Networks) van €150 (excl. BTW) of meer ontvang je nu een GRATIS Fluke toestel! De actie geldt zowel bij je aankoop in de winkel of online en je kan kiezen uit 30 toestellen, afhankelijk van het aankoopbedrag van het toestel.

2. Keuzewijzer Labovoedingen

Een labovoeding zet wisselstroom (AC) om in gelijkstroom (DC). Je kan zeer eenvoudig de spanning en stroom aanpassen, wat zeer handig is bij het experimenteren! In onze keuzewijzer labovoedingen geven we meer info hoe je een geschikte labovoeding kiest! 

3. Nedis Smartlife Gamma

Het Nedis SmartLife gamma is een breed assortiment aan smart producten zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s. Ze worden allemaal via een app aangestuurd en kunnen met elkaar gekoppeld worden.

4. Wifi Camera's

Met de Nedis Smartlife Wifi camera's vergroot je op een eenvoudige, budgetvriendelijke wijze de veiligheid in en om je huis. Je kan ze eenvoudig bedienen via een gratis app, je hebt geen abonnement nodig & de beelden kan je opnemen op een SD-kaartje.

5. DIY Ledstrips

Op zoek naar een specifieke ledstrip voor jouw project? Aarzel niet om langs te komen in één van onze winkels, zodat we dit samen kunnen uitwerken!

6. Ledspots op batterijen

Heb je een ledspot nodig in de tuin, maar heb je geen stroomvoorziening? Kies dan voor een ledspot op batterijen! Je kan ze overal in de tuin flexibel plaatsen zonder kabels!