Gotron Special

Gotron Voorjaarsspecial 2020

Acties, promoties & nieuwe producten

Ontdek in de nieuwe Gotron Special weer veel nieuwe producten, een mooi overzicht van onze promoties en overzichtelijke productinformatie!

Bekijk hier de Gotron Special!

 

Met o.a. volgende nieuwe producten & interessante promoties:

1. Het nieuwe Arduino Nano Everyday bordje is een compact, krachtig én betaalbaar Arduino bordje dat zeer geschikt is voor alledaagse projecten!

Bekijk de Arduino Nano Every bordjes!

2. De Bison Booster lijm is een lijm die pas hard wordt van zodra je er met het bijgeleverde UV-lampje op schijnt! Wij schreven er een review over!

Lees de review van de UV lijm van Bison! 

3. Ook dit voorjaar koop je een aantal Fluke toestellen zeer voordelig aan!

Bekijk alle Fluke promoties! 

4. We gaan voor een 'Smart Life'! Wat dacht je van Wifi-rookmelders, -stekkers en -ledlampen? Je bedient deze allemaal zeer eenvoudig via je smartphone!  Ook dit gamma hebben we uitgebreid getest!

Ga naar de Nedis Smartlife pagina!

5. De BBC Microbit is een mini-computertje met enkele bedieningsknoppen en een 5X5 led matrix beeldscherm dat in de verschillende programmeertalen kan worden geprogrammeerd, zoals bijvoorbeeld in Blocks, Javascript, Python of Scratch.

Lees alles over Microbit

Bekijk ons Microbit - assortiment

6. Met de komst van de Raspberry Pi 4 werd ons assortiment toebehoren voor Raspberry Pi een stuk uitgebreider!

Lees meer over de Raspberry Pi 4

Bekijk ons Raspberry Pi 4 - assortiment

Wens je meer informatie over deze producten of heb je een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren!

De vermelde prijzen in de brochure zijn incl. BTW & andere taksen - acties geldig tot en met 30.06.2020, of zolang de voorraad strekt. 
Fluke Specials - Voorjaar 2020

Geweldige nieuwe aanbiedingen

Al sinds de eerste meter in 1948 levert Fluke robuuste, veilige, gebruiksvriendelijke en innovatieve instrumenten van topkwaliteit! De digitale multimeters van Fluke zijn tegenwoordig te vinden in zowat elke gereedschapskist! Maar hoe kiest u het juiste meetinstrument voor uw werk? Via de selectietool van Fluke krijgt u advies in minder dan 4 eenvoudige stappen. U krijgt nadien de meest geschikte producten, met de belangrijkste kenmerken! Probeer het zelf uit via: www.fluke.be/multimeter!

Dit voorjaar kan je bovendien profiteren van promoties op enkele courante toestellen! Vraag jouw Fluke Specials voorjaar 2020 in één van onze winkels! De promoties zijn geldig vanaf 1 maart 2020 tot en met 30 juni 2020.

Bekijk de Fluke promotiefolder hier! 

Met o.a. volgende interessante promoties:

1. De T6-1000 elektrische tester kan je vinden in een pakket met gratis C150 holster en AC285 krokodillenklemmenset!

Bekijk de T6-1000 promotie hier!

2. Bij de Fluke-175 digitale multimeter krijg je een gratis C25 draagtas t.w.v. 63€ excl. BTW!

Bekijk de Fluke-175 promotie hier!

3. De starterskit voor de elektricien: een Fluke-323 stroomtang samen met een Fluke T110 tweepolige spannings- en doorbeltester koop je met 12% korting!

Bekijk de promotie op de Fluke-323 / T110!

De vermelde prijzen in de brochure zijn excl. BTW & andere taksen - acties geldig vanaf 1.03.2020 tot en met 30.06.2020, of zolang de voorraad strekt.