Gotron Special

Gotron Herfstspecial 2023 

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie! 

Bekijk hier de Gotron Herfstspecial!

Of blader door onderstaande afbeelding:

GotronHerfstSpecial2023

Een klein overzichtje van de inhoud! 

1. Fluke Promoties! 

Fluke bestaat dit jaar 75 jaar en viert dit samen met ons door uit te pakken met speciale verjaardagsacties! 

Bekijk alle Fluke promoties

2. Nieuwe Arduino Uno R4

Na het succes van de Arduino UNO R3 werd op 26 juni 2023 de Arduino UNO R4 gelanceerd! Deze behouden de bekende kenmerken van de UNO familie, zoals dezelfde vormfactor, shield compatibiliteit, 5 V spanning en robuustheid, maar deze hebben een hogere verwerkingskracht, meer geheugen en veel nieuwe functies

Lees alles over Arduino Uno R4

3. Nedis Smartlife

Het Nedis SmartLife gamma is een breed assortiment aan smart producten zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s, die allemaal via een app kunnen worden aangestuurd. 

Lees meer over Nedis Smartlife

4. Whadda Robotkits! 

De Whadda robotkits combineren mechanische vaardigheden met elektronica & coderen! Elk project wordt geleverd met alle onderdelen en een uitgebreide (online) handleiding. 

Bekijk de Whadda Robotkits!

5. Solderen

Op zoek naar een soldeerstation, soldeerbout of toebehoren? Onze best verkopende soldeerproducten staan vermeld in de folder.

Bekijk ons volledige Soldeer-assortiment!

6. Merk in de kijker: UNI-T 

UNI-T" is gespecialiseerd is in het produceren van meetinstrumenten en testapparatuur. Dit staat staat voor "Unity & Trust", wat verwijst naar hun streven om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren aan professionals, technici en hobbyisten! Dankzij hun mooie prijs-kwaliteit-verhouding zijn ze zeer geschikt voor gebruik op school of thuis! 

Bekijk alle UNI-T multimeters

7. Zakelijk account 

Heb je een bedrijf of bestel je materiaal voor een overheidsinstelling of school? Vraag je zakelijk account aan via https://www.gotron.be/zakelijke-aankopen! 

Lees meer over het zakelijk account