Helpend handje met 4 armen

Referentie
HH7
€ 25,91 € 21,41
4 in voorraad
Meer informatie
Meer informatie
Referentie HH7
Merk OHMERON
Zolang de voorraad strekt Nee
Technische specificaties
Helpend handje met 4 armen

Helpend handje met 4 armen

Altijd een helpende hand bij de hand!

Met ons helpend handje met 4 armen heb je altijd een extra paar handen tot je beschikking. Of je nu klust, kookt, schildert of gewoon wat extra hulp nodig hebt, dit handige hulpmiddel staat altijd voor je klaar.

Kenmerken van het helpend handje:

  • 4 armen: Dit handje heeft niet één, maar vier armen waarmee je meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren.
  • Flexibel: De armen van het handje zijn flexibel en kunnen in verschillende posities worden gebogen, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw behoeften.
  • Sterk en duurzaam: Het handje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik.
  • Makkelijk in gebruik: Het handje is eenvoudig te bedienen en vereist geen ingewikkelde installatie. Je kunt direct aan de slag!
  • Compact en draagbaar: Dankzij het compacte formaat kun je het handje gemakkelijk meenemen en overal gebruiken waar je extra hulp nodig hebt.

Voordelen van het helpend handje:

  1. Tijdbesparend: Met het helpend handje kun je efficiënter werken en meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren, waardoor je kostbare tijd bespaart.
  2. Verhoogde productiviteit: Door de extra armen kun je meer werk verzetten en je productiviteit verhogen.
  3. Verminderde belasting: Het handje neemt een deel van de belasting van je eigen handen en armen over, waardoor je minder snel vermoeid raakt.

* Ondanks een zeer uitgebreid voorraadsysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid. 

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.