.

14 Maart = π-dag

Een feestdag voor een cijfer? Op 14 maart is het internationale Pi-Dag!

Sinds 1988 wordt het bestaan van het cijfer Pi, één van de belangrijkste wiskundige constanten, door miljoenen studenten & wiskundeliefhebbers gevierd. En hoe kunnen wij dit beter vieren dan door de Raspberry Pi in de kijker te zetten?

Raspberry Pi?

Sinds 2012 wordt de Raspberry Pi geproduceerd om de drempel van het programmeren te verlagen.

De Raspberry Pi is in principe een kleine singleboard-computer gebasseerd op een ARM-processor. Het voordeel is dat dit zeer compact is, goedkoop en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Op de website van de Raspberry Pi Foundation kan je een groot aantal projecten vinden, waarbij je telkens een besturingssysteem installeert, commando's invoert en nieuwe onderdelen aansluit. Zo kan je bijvoorbeeld (met behulp van Noobs) de Raspberry Pi gebruiken als een gewone computer, je Raspberry Pi verbinden met een netwerk en als server gebruiken, de Raspberry Pi gebruiken als weerstation, etc.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waarbij belangrijke vaardigheden worden aangeleerd. De instap is zeer eenvoudig, maar men kan enorm veel diepgang in de projecten brengen. Veel mogelijkheden dus voor zeer weinig geld!

5% korting

T.e.m. 14 maart krijg je 5% korting op alle producten in de categorie 'Raspberry Pi' op onze website! Deze korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje bij bestelling via de webshop. Vermeld bij je aankoop in de winkel "Pi-dag", om de korting te krijgen! *

Bekijk alle Raspberry Pi producten

.

*Deze korting is enkel geldig voor particuliere & zakelijke klanten.

Raspberry PI 3

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren