Arduino Alvik Robot - Educational Robot - met Nano ESP32

Referentie
AKX00066
Nieuw
Swipen voor 5 additionele foto's
€ 157,30 € 130,00
11 in voorraad
Details
 • Dompel je onder in de wereld van programmeren en robotica
 • Met gratis cursussen die op CSTA en NGSS zijn afgestemd
 • Aangedreven door Nano ESP32 - kan geprogrammeerd worden in MicroPython of Arduino-taal
 • Met geïntegreerde sensoren
 • Uitgerust met LEGO® Technic™ connectoren
 • Met Wifi en Bluetooth connectiviteit
Meer informatie
Meer informatie
Referentie AKX00066
EAN code 07630049204959
Merk ARDUINO
Data sheet AKX00066.pdf
Zolang de voorraad strekt Nee
Technische specificaties

Alvik vereenvoudigt coderen en complexe robotprojecten, waardoor gebruikers van alle niveaus zich kunnen onderdompelen in de opwindende wereld van programmeren en robotica. Het is ook een discipline-overschrijdende tool die de kloof overbrugt tussen onderwijs en de toekomst van robotica met gratis cursussen die op CSTA en NGSS zijn afgestemd. Deze innovatieve en veelzijdige robot maakt leren en creëren toegankelijker en leuker dan ooit tevoren.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Begin in een mum van tijd met programmeren: Aangedreven door de veelzijdige Nano ESP32, stroomlijnt Alvik de leercurve in robotica met zijn uitgebreide programmeersuite met MicroPython- en Arduino-taal. Ontworpen om gebruikers van alle vaardigheidsniveaus tegemoet te komen, is Alvik binnenkort van plan om blokgebaseerde codering te introduceren, waardoor de toegankelijkheid voor jongere studenten verder wordt verbeterd en een boeiend startpunt voor robotica-ontwerp wordt geboden.
 • Ontgrendel het robotpotentieel met meerdere geïntegreerde sensoren: Alvik's Time of Flight-, RGB-kleur- en lijnvolgende array-sensoren, samen met de 6-assige gyroscoop en versnellingsmeter, stellen gebruikers in staat om een reeks innovatieve, real-world projecten aan te pakken. Van een obstakelvermijdingsrobot tot een slimme robotauto voor magazijnautomatisering, de mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Ontwerp je eigen ervaring door de mogelijkheden van Alvik uit te breiden: Alvik is uitgerust met LEGO® Technic™ connectoren, waardoor gebruikers de robot kunnen personaliseren en de mogelijkheden kunnen uitbreiden. Bovendien beschikt het over M3-schroefconnectoren voor aangepaste 3D- of lasersnijontwerpen.
 • Versterk de flexibiliteit van Alvik voor dynamische beweging: Met de Servo-, I2C Grove- en I2C Qwiic-connectoren kunnen gebruikers het potentieel van Alvik uitbreiden en roboticaprojecten naar een geheel nieuw niveau tillen. Voeg motoren toe voor het besturen van bewegingen en robotarmen, of integreer extra sensoren voor het verzamelen en analyseren van gegevens - de keuze is aan u.

Andere mogelijkheden

Het kleine maar krachtige ontwerp stelt leerlingen in staat om fantasierijke ideeën tot werkelijkheid te brengen, van uw allereerste regel code tot de meest complexe technologische ontwikkelingen. De constructie van Alvik in zakformaat maakt het een ideale metgezel voor verschillende leeromgevingen, of dat nu in een klaslokaal, makerspace, thuis of zelfs in je garage is.

De oplaadbare en eenvoudig te vervangen batterij van Alvik zorgt voor continue leersessies en een ononderbroken creatie-ervaring. Vervangbare batterijen kunnen ook de algehele levensduur van de robot verlengen, waardoor het niet nodig is om de hele unit te vervangen wanneer de originele batterijen na verloop van tijd verslechteren en kosten besparen.

CSTA- en NGSS-afgestemd curriculum

Alvik wordt geleverd met projectgebaseerde leerlessen en activiteiten met MicroPython-taal die studenten en innovators aanmoedigen om technologie te verkennen door middel van hands-on samenwerking, waardoor ze worden voorbereid op uitdagingen in de echte wereld.

De inhoud omvat hardware, software en activiteiten voor gebruik in het echte leven. Deze activiteiten zijn bedoeld om de vaardigheden van leerlingen op het gebied van kritisch denken, probleemoplossing en teamwerk op te bouwen.

Technische specificaties

Alvik Main Controller Arduino Nano ESP32:
 • 8 MB RAM-geheugen
 • u-blox® NORA-W106 (ESP32-S3)
 • Processor tot 240 MHz
 • ROM 384 kB + SRAM 512 kB 
 • 16 MB Externe FLASH
Alvik on-board Core STM32 Arm® Cortex-M4® 32 Bit
Voeding Nano ESP-32 USB-C® oplaadbare en vervangbare 18650 Li-Ion batterij (meegeleverd)
Programmeertaal MicroPython, Arduino en *block-based programmeren
Connectiviteit Wi-Fi®, Bluetooth® LE
Ingangen Vluchttijdafstandssensor - tot 350 cm
RGB-kleurensensor
6-assige gyroscoop-versnellingsmeter
Lijnvolger Array (x3)
Aanraakbare knoppen (x7)
Uitgangen 2x RGB LED's
6V Motoren - Onbelast toerental 96 tpm, Onbelaste stroom 70 mA
Extensies LEGO® Technic™ connectoren (x4)
M3 schroefconnectoren (x8)
Servomotor
I2C Grove
I2C Qwiic

*Block-based programming wordt binnenkort ondersteund.

* Ondanks een zeer uitgebreid voorraadsysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid. 

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.