Licht & Geluid voor carnaval!

Ben je op zoek naar verlichting voor je kostuum of voor op de wagen? Mis je nog muziek op je kar? 
Wij stellen je graag enkele mogelijkheden voor aan scherpe prijzen!  

1. VERLICHTING KOSTUUM CARNAVAL

Je vindt bij ons niet enkel voor ledverlichting voor in huis of op kantoor, maar ook ledverlichting voor diverse andere toepassingen! Zo hebben we o.a. ledverlichting met een USB plug zodat je ze bijvoorbeeld kan inwerken in een carnavalskostuum, neon ledslangen om letters te verlichten of lichtslangen om een bouwwerf zichtbaar te maken.

We stellen graag enkele mogelijkheden aan jullie voor:

.

.

1. LEDSLINGERS MET USB PLUG

De flexibele ledslingers met zeer kleine leds zijn zeer eenvoudig voor mobiel gebruik! De ledslingers hebben een USB plug, zodat je ze zeer eenvoudig kan aansluiten op een powerbank. De powerbank heeft het voordeel dat ze zeer compact is, eenvoudig opnieuw op te laden en goedkoper dan batterijen! 

Al deze ledslingers kunnen afgeknipt worden op de gewenste lengte. 

a. Ledstrip met USB-plug

Deze ledstrips zijn 1 meter lang met 60 leds type 3528. Aan de achterzijde hangt een 3M-kleefband, waardoor ze zeer eenvoudig te kleven zijn. Ze zijn beschikbaar in 2 kleuren, namelijk wit of warm wit! De strips kunnen per led op de gewenste lengte geknipt worden en zijn eenvoudig aan te sluiten op een powerbank d.m.v. de USB-plug. Voor deze ledstrips raden we aan een powerbank van min. 5000mAh te nemen. De ledstrips verbruiken ongeveer 1A, wat wil zeggen dat de ledstrip 5 uur zal branden met een powerbank van 5.000mAh, 8 uur met een powerbank van 8.000mAh, etc.

Bekijk de ledstrips met USB-plug

b. Ledslinger op koperdraad

Een ledslinger van 2 meter met 20 leds. Ze zijn beschikbaar in 5 kleuren, namelijk wit, warm wit, groen, rood en blauw! Eenvoudig aan te sluiten op een powerbank d.m.v. de USB-plug. Deze ledslingers branden tot 25 uur op een kleine powerbank van 2.500mAh!

Bekijk de ledslingers met koperdraad

c. Ledslinger in plastic beschermhuls

De ledslingers zijn 3 meter lang met 30 leds op een koperdraad. Ze worden beschermd door een plastic beschermhuls, waardoor deze robuuster zijn. Ze zijn eveneens beschikbaar in 5 kleuren, namelijk wit, warm wit, groen, rood en blauw! Eenvoudig aan te sluiten op een powerbank d.m.v. de USB-plug. 

Bekijk de ledslingers in plastic beschermhuls

d. 5mm ledlampjes met USB-plug

Deze ledslingers kan je het best vergelijken met kerstverlichting. Ze zijn 5 meter lang en bevatten 50 ledlampjes. Net zoals de andere ledverlichting is deze eveneens uitgerust met een USB plug, zodat je ze kan aansluiten op een powerbank. Ze zijn verkrijgbaar in witte of warm witte kleur. 

Bekijk de ledslingers met 5mm leds

 .

Hoe sluit je de ledslingers aan?

De ledlsingers kunnen aangesloten worden op een powerbank. Voor minder dan 5 euro koop je een powerbank waarmee je de ledslingers zeker 20 uur kan laten branden. En als ze leeg zijn, kan je ze snel weer opladen! Geen gedoe dus met batterijen! 

Bekijk de Powerbanks

Natuurlijk kan je ze ook aansluiten op een USB-voeding voor in het stopcontact of op een batterijpack met USB-aansluiting

.

2. LEDSLINGERS OP BATTERIJEN

Deze flexibele ledslingers zijn uitgerust met een batterijpack i.p.v. een USB-plug. Deze hebben 20 leds, een totale lengte van 2,20 meter en ze zijn voorzien van een batterijhouder voor 3 AA batterijen.

Ze zijn beschikbaar in Warm Witte en RGB ledslingers.

 

Ben je op zoek naar iets specialer, dan hebben we ook spiegelbollen, bloemvormige leds, hartvormige metalen lichtjes, etc. die ook aangesloten zijn op een batterijpack.

Bekijk de ledslingers met batterijpack hier! 

3. LEDSTRIPS

De ledstrips zijn beschikbaar in de kleuren wit, warm wit, groen, blauw en rood. Je kan ze kopen per meter ledstrip of per 5 meter ledstrip. Deze ledstrips werken op 12V en zijn voorzien van een draadje aan één kant. Indien je deze wenst te laten werken op batterijen, dien je hier wel nog een batterijhouder aan te bevestigen. Deze hebben dus geen USB-plug! 

Het is mogelijk om de ledstrip op maat af te snijden: men kan elke 5 of 10 centimeter (afhankelijk van het type) knippen en het afgesneden deel kan men opnieuw hergebruiken door er opnieuw een draad of batterijhouder aan te solderen. 

Bekijk de ledstrips

4. NEON LEDSTRIPS

De neon ledstrips worden zeer vaak gebruikt om bijvoorbeeld letters te vormen. Ze worden het best aangesloten op een voeding van 4,5V of een powerbank van minimum 5.000mAh, gezien het verbruik hiervan tamelijk hoog ligt. Ze verbruiken 0,5A, wat wil zeggen dat ze 10 uur zullen branden indien je een powerbank van 5.000mAh gebruikt. De neon ledstrips hebben een lengte van 1 meter en zijn verkrijgbaar in een witte, warm witte of blauwe kleur. 

Bekijk de neon lichtslangen

5. LED LICHTSLANGEN

De led lichtslangen zijn verkrijgbaar op rollen van 45 meter en kan je per meter op maat knippen. Deze werken op netspanning van 230V. Ze zijn verkrijgbaar in wit, warm wit, blauw of geel. 

Bekijk de led lichtslangen

6. EL-WIRE

EL-Wire is beschikbaar in lengtes van 3 meter, in de kleuren groen, geel, rood, blauw en wit. Deze worden aangestuurd door een EL-Driver, waar men 2 x AA-batterijen kan in plaatsen, zodat dit in kostuums kan gebruikt worden.

Bekijk de EL-wire


 2. VERLICHTING CARNAVALSWAGEN

1. Ledverlichting

De bovenstaande ledverlichting kan je ook gebruiken voor verlichting op de wagen! De ledslingers met USB kan je aansluiten op een 5V voeding, of op een powerbank. De ledstrips kan je aansluiten op een 12V autobatterij..

.

2. PAR spots


Met PAR-spots krijg je een grote lichtopbrengst aan een zeer schappelijke prijs, waardoor ze ideaal zijn om een wagen mooi uit te lichten! Deze zijn beschikbaar met een brede stralingshoek of als spot, en met leds of met de traditionele PAR lampen.

Bekijk de PAR-spots hier!

.

3. Diverse lichteffecten

Een rook-, sneeuw- of bellenblaasmachine? Een stroboscoop of een spiegelbol? Of kies je voor een lasereffect of een lichteffect?  De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos! Bekijk de beelden op onze webshop om een beeld te krijgen over het effect van de verschillende lichteffecten of kom eens langs in één van onze winkels! Wij helpen je graag verder bij je keuze. 


3. MUZIEK

1. Megafoons

Het meest verkochte type is:

MP25FMU: Het meest uitgebreide type, waarbij men een SD-kaart of USB-stick kan invoeren en op die manier muziek of vooraf opgenomen tekst kan laten afspelen. 

Bekijk alle megafoons hier

2. Muziekinstallatie 

Bij de keuze van een muziekinstallatie voor op een wagen of een kar heb je zeer veel mogelijkheden. Wij stellen u hieronder één mogelijkheid voor, maar we kunnen je steeds advies geven over andere mogelijkheden. U kan hiervoor langskomen in één van onze winkels of ons telefonisch of via mail contacteren.

Je kan kiezen uit een mobiele speaker met ingebouwde battterij, zoals bijvoorbeeld de mobiele bluetooth luidspreker van Denver, of de Boombox van JB-Systems. Deze zijn uitgerust met een USB-lezer, bluetooth en meerdere ingangen zodat je bijvoorbeeld een microfoon kan aansluiten. 

Wens je een actieve luidspreker met een groter vermogen, raden we de zeer betaalbare Fluid-reeks aan. Deze zijn uitgerust met een MP3/USB-speler, maar hebben geen ingebouwde batterij. 

Wens je meerdere luidsprekers met een hoger vermogen aan te sluiten, kan je best kiezen voor niet-versterkte disco-luidsprekers, in combinatie met een versterker en mengpaneel. Ook hier hebben we een groot aantal mogelijkheden.

Heb je vragen of opmerkingen, kom dan zeker eens langs in één van onze winkels of aarzel niet ons te contacteren!