WiFi Smart Bewegingssensor - NSL05 - Nedis SmartLife

Ref
WIFISM10CWT
€ 28,55 € 23,60 € 0,05
1 in voorraad
Details
  • Krachtige PIR-bewegingssensor - biedt 10 m dekking over een bereik van 120°
  • Kan worden gebruikt als een op zichzelf staand beveiligingsproduct
  • Kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere Nedis® SmartLife-producten om een sfeer te activeren wanneer iemand een kamer binnenkomt
Meer informatie
Meer informatie
Referentie WIFISM10CWT
Technische specificaties

Deze slimme Wi-Fi-bewegingssensor (met een bereik van 10 m over een detectiegebied van 120o) kan worden gebruikt als onderdeel van een draadloos beveiligingssysteem of simpelweg voor het inschakelen van apparaten wanneer u de kamer binnenkomt.

Eenvoudig te installeren
Installeren is uiterst eenvoudig; u sluit hem simpelweg aan op uw Wi-Fi-router voor bediening via uw smartphone of tablet en voor het sturen van waarschuwingen naar uw toestel.

Koppel met andere producten
Hij kan ook worden gekoppeld aan andere toestellen en apparaten uit het Nedis® SmartLife-assortiment om gebeurtenissen te activeren, zoals het licht inschakelen, wanneer iemand een kamer binnenkomt.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Productspecificaties
Kenmerk Fraude detectie
Draadloze technologie Wi-Fi
Kleur Wit
Type stekker Euro / Type C (CEE 7/16)
App beschikbaar voor Android™ & iOS
Bedrijfstemperatuur -10 - 45 °C
Detectiebereik 10.0 m
Detectiehoek 120 °
Frequentiebereik 2400 - 2483.5 MHz
Ingangsspanning 5 VDC
Max. radiozendvermogen 17 dBm
Type batterij 2x CR123A

* Ondanks een zeer uitgebreid stocksysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid.

** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.