Standaard

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het assortiment schroevendraaiers is zeer uitgebreid voor zowel de elektrotechnieker als de elektronica-liefhebber. Wij verkopen schroevendraaiers per stuk of bieden ook een groot aantal schroevendraaierssets aan. Je kan bij ons terecht voor de kwaliteitschroevendraaiers van Wiha & Proxxon of voor de meer budgetvriendelijke schroevendraaiers van Velleman, Ohmeron of Perel. We verkopen ook speciale sets, zoals bijvoorbeeld reparatiesets voor smartphones of tablets, voor het herstellen van horloges of schroevendraaiers voor beveiligingstoepassingen

Naast de schroevendraaiers en schroevendraaiers-sets, hebben wij ook tangenvergrootglazenopbergdozenkrimptangenstriptangen & pincetten om uw elektronica-gereedschap aan te vullen! Het gereedschap voor het fijner werk is onze specialiteit! Wij hebben een groot aanbod van merken, zoals DremelWihaProxxonVellemanOhmeron,  Perel, etc., zodat zowel de professionele technieker, als de hobbyist bij ons terecht kan!

Kan je het geschikte gereedschap niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van elektronica gereedschap.