Montage Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij bieden ook nog een aantal extra montage-accessoires voor ledstrips aan, zoals verlengkabels met connectoren, afsluitkapjes, T-stukken, etc. OOk de aansluitkabel voor de ledstrips kan je bij ons vinden. Voor RGB-ledstrips wordt meestal de RGB-kabel gebruikt. Voor eenkleurige ledstrips verkopen we meestal de 2 x 0,5mm kabel. Er is steeds een stuk kabel bevestigd aan de ledstrip, en je kan dit eenvoudig verlengen met WAGO-klemmen. Gebruik je maar een stuk van de ledstrip, kan je de nieuwe kabel eenvoudig solderen op de soldeerpunten die voorzien zijn op de ledstrip. 

In de keuzehulp 'Ledstrips, Voedingen & Controllers' geven wij een overzicht van de verschillende soorten ledstrips, hoe je de juiste voeding kiest en welke toebehoren je kan gebruiken!

Of stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Aalst, Gent of Hasselt en wij helpen je graag bij de keuze van ledstrip! Wij berekenen de juiste transfo voor je project en adviseren je over de geschikte controller en ledstrip profielen. Indien je dit wenst, maken wij een offerte op maat!