Montageprofielen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voor een mooie, perfecte afwerking van de ledstrips kan je kiezen voor een aluminium ledstrip profiel, afgedekt met een cover. Je kleeft de ledstrip hierin met de 3M kleefband. Deze geven niet enkel een professionele afwerking, maar beschermen uw ledstrip ook tegen stof en vuil. 

De profielen voor ledstrips zijn beschikbaar in een smalle versie (voor ledstrips tot 10mm) of een brede versie (voor ledstrips breder dan 10mm) en worden verkocht in lengtes van 2 meter. Daarnaast kan je ook kiezen tussen een laag of hoog profiel of een ledprofiel in een hoek van 45°. 

De covers voor de aluminium led profielen worden steeds apart verkocht, zodat je hier ook de volledig keuze hebt! Zo kan je kiezen tussen mat (half transparant) of opaal (wit transparant). De covers voor ledstrips in opaal verkopen wij het vaakst, omdat deze voor een diffuus licht zorgen en de afzonderlijke leds op de ledstrip zijn hier het minst zichtbaar. De covers worden ook verkocht per lengte van 2 meter. 

Tenslotte hebben we ook nog een aantal extra accessoires voor deze ledstrip profielen, zoals eindkapjes, richtbare steunen of montagesets. 

In de keuzehulp 'Ledstrips, Voedingen & Controllers' geven wij een overzicht van de verschillende soorten ledstrips, hoe je de juiste voeding kiest en welke toebehoren je kan gebruiken!

Of stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Aalst, Gent of Hasselt en wij helpen je graag bij de keuze van ledstrip! Wij berekenen de juiste transfo voor je project en adviseren je over de geschikte controller en ledstrip profielen. Indien je dit wenst, maken wij een offerte op maat!