Vervangsoldeerstiften WELLER

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Dien je te solderen op moeilijk bereikbare plaatsen of plaatsen zondere elektriciteit, dan raden wij een gassoldeerbout aan. De bekendste en de beste gassoldeerbouten zijn de Pyropen en de Pyropen Piezo (met automatische ontsteking) van Weller. Wij bieden een volledig assortiment gassoldeerbouten in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Wij hebben zowel het professioneel materiaal van Weller en Portasol, maar ook de toestellen voor de hobbyist van Velleman.

Het gebruik van geschikt gas (Wellergas) voor de gassoldeerbout en wat bijkomend materiaal (helpend handjeprintplaten, desoldeerpomp, desoldeerlint, soldeermat, vergrootglas, soldeerflux, rookafzuigers, etc.) zal helpen om het soldeerwerk tot een goed einde te brengen. Bij de meeste toestellen zijn er ook heel wat wisselstukken te verkrijgen zoals vervangpunten, vervangbouten, verwarmelementen en dergelijke. 

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment soldeerstations, desoldeerstationssoldeerbouten of soldeersets.

Meer informatie over het kiezen van een soldeerbout of een soldeerstation en hoe te solderen is te vinden in ons dossier 'Hoe kiest men de juiste soldeerbout'

Kan je het geschikte toestel niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van een soldeerbout of soldeerstation.