Loodvrij

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met het soldeertin en een soldeerbout maak je de verbinding tussen draden en componenten onderling of op een printplaat. Wij bieden een volledig assortiment van soldeertin in verschillende diktes (van 0,5mm tot 2mm diameter), en zowel loodvrij soldeertin als soldeertin met lood. Deze worden verkocht op rolletjes van 10g tot 1000g.

Naast gebruik van geschikt soldeertin kan het handig zijn wat bijkomend materiaal te gebruiken (helpend handjeprintplaten, desoldeerpomp, desoldeerlint, soldeermat, vergrootglas, soldeerflux, rookafzuigerssoldeerbouthouders, etc.) om het soldeerwerk tot een goed einde te brengen.

Indien je niet kan solderen of er zeer weinig plaats is op de printplaat, kan je steeds gebruik maken van de elektrisch geleidende verf. Hiermee kan je geleidende banen verven en is zeer geschikt voor gedetailleerd werk. 

Meer informatie over het kiezen van een soldeerbout of een soldeerstation en hoe te solderen is te vinden in ons dossier 'Hoe kiest men de juiste soldeerbout'

Kan je het geschikte soldeertin niet vinden, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies bij uw aankoop van het soldeertin.