Raspberry Pi 5

29 september 2023

Eind oktober wordt de Raspberry Pi 5 verwacht! Deze heeft een hoop nieuwe functies, is meer dan twee keer zo snel als zijn voorganger en maakt gebruikt van een nieuwe RP1 I/O-controller chip, die Raspberry Pi zelf heeft ontworpen. 

.
.
.
(Foto (C) https://www.raspberrypi.com/)
.

MicroPython

25 september 2023

MicroPython bevat een kleine subset van de standaardbibliotheek van Python en is geoptimaliseerd om te draaien op microcontrollers en in beperkte omgevingen. Het wordt gebruikt in een breed scala aan elektronische projecten, zoals robots, drones, IoT-apparaten en meer. 
.
.
.
.
.
.

Zigbee

12 september 2023

De sleutel tot een slimme woning: de Zigbee Gateway! Zigbee is een draadloze communicatietechnologie om apparaten met elkaar te laten communiceren. Dit is zeer gestandaardiseerd, zodat je slimme apparaten van verschillende merken (zoals van Ikea of Philips) kan laten samenwerken! Klinkt dit moeilijk? Via onderstaande link leggen we kort uit wat je er allemaal mee kan! 
.
.
.
.

Hoe verbind je twee coaxkabels met elkaar?

29 augustus 2023

In onze winkels krijgen we zeer vaak de vraag hoe connectoren op een coax-kabel moeten bevestigd worden en hoe je 2 coax-kabels, zoals PE6, PE11 of PE14 terug aan elkaar kan koppelen, na een breuk. 
.
.

.

Gotron Special 3 2023

9 augustus 2023

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie! 
.
.
.
.
.
.
.


10 leuke activiteiten die je ook binnen kan doen!

3 augustus 2023

Als het weer buiten niet meezit, dan blijven we toch gewoon binnen? ;-)
We maakten een lijstje met 10 leuke elektronica / doe-het-zelf activiteiten waardoor je de regen meteen vergeet!
.
.
.
.
.

Nieuwe Arduino Uno R4!

30 juni 2023

Na het succes van de Arduino UNO R3 werd op 26 juni 2023 de Arduino UNO R4 gelanceerd! Deze behouden de bekende kenmerken van de UNO familie, zoals dezelfde vormfactor, shield compatibiliteit, 5 V spanning en robuustheid, maar deze hebben een hogere verwerkingskracht, meer geheugen en veel meer nieuwe functies!!
.
.
.
.
.

Vaderdag Feestweekend!

8 juni 2023

Op zondag 11 juni worden alle vaders in de bloemetjes gezet en kan je niet met lege handen thuiskomen! Technische snufjes, bouwpakketten, verlichting of een zakmes? Wij zijn op zoek gegaan naar leuke geschenken voor verschillende soorten papa's!!
.
.
.
.
.

Gotron Special 2 2023

27 april 2023

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie!!
.
.
.
.
.
.
.


75 jaar Fluke

2 april 2023

Fluke bestaat dit jaar 75 jaar en viert dit samen met ons door uit te pakken met speciale verjaardagsacties! Sinds het allereerste begin, toen John Fluke in 1948 oprichtte, staan innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop en ze willen deze waarden ook in de komende 75 jaar verderzetten!
.
.
.
.
.

Gotron Special 1 2023

3 februari 2023

Het recept van de Gotron Special? Een overzicht van onze nieuwe producten, acties en veel productinformatie!!
.
.
.
.
.
.
.


Arduino Education Kits

30 december 2022

Met de Arduino Education Kits ontwikkel je de STEM vaardigheden van leerlingen van de middelbare school tot de universiteit. Ze nemen toe in complexiteit en dagen steeds meer uit om de vaardigheden verder te ontwikkelen. De education kits bevatten steeds de hardware, maar ook een uitgebreid lessenpakket en ondersteuning van het Arduino support-team en de Arduino community!!
.
.
.
.
.

Gotron Eindejaarsspecial

29 november 2022

Waar kan je de zoektocht naar een mooie eindejaarsgeschenk beter starten dan in deze Gotron Special EindejaarWe hebben een overzicht gemaakt van de beste deals en mooiste geschenken om er een onvergetelijk eindejaar van te maken!!
.
.
.
.
.

Het is Zomer!

21 juni 2022

Zomer! Vanaf vandaag draait alles opnieuw rond het buitenleven!  Wij denken direct aan sfeerverlichting, een streepje muziek, avontuur en ook wel aan een insectenverjager... ;-)

We hebben onze zomerse favorieten verzameld en delen ze graag met jullie via onze zomerpagina!
.