Duplicaat van je huissleutel nodig?

24 nov. 2017

In de winkel in Aalst maken we uw sleutel bij terwijl u wacht! Wij dupliceren sleutels van standaard cilindersloten, brievenbussen, fietssloten, etc. We hebben een 100-tal modellen op voorraad!

Lees meer

.


Op zoek naar een kerstkado?

20 nov. 2017

De nieuwe Kerstfolder staat opnieuw vol kadotips voor je familie, vrienden of gewoon voor jezelf! Technische snufjes, bouwpakketten, verlichting of een huisalarm? Wij helpen u graag om uit te pakken met het net-iets-andere kado!

Lees meer

.

.


Halloween! Feest voor de electronica-hobbyist!

17 okt. 2017

Staat 31 oktober in uw agenda als Halloween? Dit griezelfeest raakt meer en meer ingeburgerd in België en Nederland, met de halloweentochten met veel special effects, lichtgevende pompoenen en leuke kostuums! We gingen op zoek naar enkele leuke Halloween-projecten voor de electronica-hobbyist! 

Lees meer


Opendeurdagen Gotron Hasselt

25 september 2017

Op 6 en 7 oktober nodigen wij je graag uit op onze opendeurdagen in Gotron Hasselt, met doorlopend hapjes & drankjes, demotoestellen, tombola met mooie prijzen, gratis goodiebag & speciale promoties! 

Benieuwd wat er allemaal te beleven valt?

Lees meerFluke Product Selector

2 augustus 2017

Welke digitale Fluke multimeter past bij u? Probeer de product selector en krijg advies in minder dan 4 stappen!

Lees meerWeerstations

15 mei 2017

Een weerstation registreert de actuele weersomstandigheden, zoals temperatuur en windrichting, maar meestal zijn de functies veel uitgebreider! U blijft zo steeds op de hoogte van alle weerfactoren.

Lees meerABS of PLA - filament?

25 april 2017

Heb je een 3D-printer gekocht, maar weet je niet goed welk soort filament je best gebruikt? Lees hier het verschil tussen ABS en PLA - filament.

Lees meerArduino Day 2017

30 maart 2017

Arduino Day is een wereldwijd feest voor Arduino. Op 1 april organiseren de lokale organisaties evenementen om mensen die geïnteresseerd zijn in Arduino samen te brengen en kennis te delen.

Lees meerVelleman Development Boards

24 jan. 2017

Het nieuwe assortiment Velleman Development Boards biedt een volledig assortiment van Arduino compatibele Modules, Shields en Sensoren.

Lees meer


Carnaval

27 dec. 2016

Van zondag 26 tot dinsdag 28 februari is Aalst opnieuw in de ban van het Aalsterse carnavalsgebeuren. 

Bent u ook volop bezig met de voorbereidingen van carnaval, maar mist u nog lichtjes in uw kostuum? Is uw wagen reeds uitgerust met licht en met muziek?  

Wij stellen u graag enkele mogelijkheden voor aan scherpe prijzen!  

Lees meer


Merry Kits

25 nov. 2016

Op welke manier kan je kerstwensen beter overbrengen dan met een zelfgemaakt kerstgadget? Koop snel jouw kerst-minikit met alle componenten en soldeer je projectje zelf in elkaar! 

Lees meer


Programmeerbare afstandsbedieningen AIR4

18 nov. 2016

Wenst u een extra afstandsbediening voor uw poort, garagedeur of slagboom? Of al uw afstandsbedieningen in één exemplaar? Wij hebben hiervoor nu de oplossing met de compacte, lichte en duurzame afstandsbediening Silca Air 4. Deze duurzame en betrouwbare afstandsbedieningen kunnen eenvoudig zelf geprogrammeerd worden. 

Lees meer


Halloween! Feest voor de electronica-hobbyist!

27 okt. 2016

Staat 31 oktober in uw agenda als Halloween? Dit griezelfeest raakt meer en meer ingeburgerd in België en Nederland, met de halloweentochten met veel special effects, lichtgevende pompoenen en leuke kostuums! We gingen op zoek naar enkele leuke Halloween-projecten voor de electronica-hobbyist! 

Lees meer


Uitgebreide productinformatie over het thema 'Solderen'.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
1. Hoe kiest men de juiste soldeerbout
2. Soldeertoebehoren
3. Hoe solderen?
4. Desolderen 

Lees meer


Leds vertonen een spanningsval, afhankelijk van het type en de kleur. Om de levensduur te vrijwaren, dient men dus steeds een weerstand te voorzien bij het aansluiten van de leds. Alvorens men de berekening kan doen, dient men de volgende gegevens te verzamelen: werkspanning en stroomsterkte van de led en voedingsspanning waarop men de led wenst aan te sluiten.

Lees meer


Als eerste fabrikanten van handgereedschap ter wereld ontvangt Wiha een zegel, dat de effectiviteit en het nut van haar ergonomische schroevendraaier-handgreepmaatconcept en Inomic-tangenconcept bevestigd. De onderscheiding uit handen van de AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. (Vereniging Actie Gezonde Rug)) ontvangt de gereedschapfabrikant na een reeks uitgebreide testen door artsen en therapeuten, die het handgreepconcept nauwgezet onder de loep hebben genomen. 

Lees meer


FLUKE-279FC

27 mei 2016


De Fluke 279 FC True-RMS-multimeter met warmtebeeldtechniek helpt u bij het snel opsporen, repareren, controleren en rapporteren van vele elektrische problemen, zodat u er zeker van bent dat de problemen zijn verholpen. 

Lees meer


Genuino

28 apr. 2016

Genuino is een merk dat gecreëerd werd door de medeoprichters van Arduino, Massimo Banzi, David Cuartielles, Tom Igoe en David Mellis, het Arduino.cc team en community.

Het merk stelt dezelfde filosofie en waarden als Arduino voorop, het systeem is en blijft open-hardware en open-source. 

Lees meer


Het nieuwe type Raspberry PI 3 Model B is vanaf nu beschikbaar! Het ontwerp is zeer gelijkaardig aan het model Raspberry PI 2, maar er werden een aantal verbeteringen aangebracht. 

Lees meer


Allbot

23 dec. 2015

ALLBOT® is het modulair robotsysteem van Velleman met Arduino® compatibele robotshields. U kan uw eigen robot bouwen en personaliseren.  U kan deze programmeren via een Arduino Uno of Arduino Mega en u kan deze bedienen met de personaliseerbare app zodat u deze kan bedienen vanop afstand. 

Lees meer
Meanwell Voedingen

14 sep. 2015

Meanwell is één van de grootste producenten van industriële voedingen ter wereld. Ze produceren zowel AC/DC voedingen, DC/DC converters en batterij opladers. Deze voedingen worden, gezien hun hoge kwaliteitsnormen, zeer frequent gebruikt in industriële toepassingen. 

De juiste voeding kiezen is niet altijd vanzelfsprekend. We geven hier een overzicht van de meest voorkomende types en hun gebruik. 

Lees meer